At skulle rengøre lejlighed ved fraflytning er hårdt

Listen er lang for rengøring ved fraflytning

I forbindelse med at skulle flytte ud af sin lejlighed er altid en lang liste med ting som man skal huske at rengøre. Som regel skal en lejlighed altid efterlades i samme stand som da du flyttede ind. Det vil altså sige at alle de ting som er blevet sat op på væge og så videre skal tages ned. Har du skiftet ting ud såsom spejle kan det også kræves at de gamle sættes op, også selvom du ikke tager dine egne med. For at gøre det nemmere, med flytterengøring er der nogle vigtige ting at huske. Her er en liste med nogle af de vigtigste at huske inden fraflytning af lejligheden (vejledende)
Køkken:
Alle skabe og skuffer skal rengøres både indvendigt og udvendigt.
Alle overflader efterlades helt fedtfrie.
Vasken og vandhanen skal afkalkes og poleres.
Emhætte rengøres grundigt (rist og filter), pas på med våde klude, på grund af strøm.
Komfur/ovn og kogeplader rengøres grundigt.
Sørg for at alle pærer i diverse hvidevare og lamper virker
Opvaskemaskine skal rengøres.
Badeværelse:
Alle fliser og vægge skal afkalkes.
Badeforhæng skiftes eller vaskes grundigt.
Alle riste og afløb rengøres, så de er fri for fedt og hår.
Toiletkummen afkalkes og rengøres.
Dette er blot en kort version af en sikkert meget længere liste som bliver sat af udlejer. Dog burde den give et overblik over nogle af de punkter som skal klares.
rengøring af lejlighed ved fraflytning

Virker det uoverskueligt at rengøre lejligheden?

I så fald kan du altid betale dig fra at gøre det sure arbejde. Rengøring af lejlighed ved fraflytning er en god idé da det at gøre en lejlighed klar til fraflyt er en større proces. At gøre hele lejligheden kan sagtens virker uoverskueligt, og komme til at tage en hel dag, alt efter størrelse. Her er det nemt at få nogle til at gøre det for sig, hvilket passende kan ske mens du flytter ind i dit nye hjem.