Hovedrengøring er det nye sort

I en fortravlet tid kan nullermænd under sofaen samle sig til hele bjerge af skidt, før man får tid til at bukke sig ned og se efter. Vi danskere har travlt som aldrig før. Alle sider af vores liv skal realiseres samtidigt, og ingen aspekter kræver kun 50% opmærksomhed, men nærmere 120%. Karriere, kærlighedsliv, selvrealisering, venner og familie får alle en enorm plads i vores bevidsthed, så de helt basale, praktiske ting kan let blive glemt i mængden. Hvis en helt grundlæggende ting som rengøring bliver forsømt for længe, risikerer man, at problemet bliver stort og uhåndterligt.

En hovedrengøring renser hjernen såvel som hjemmet

En måde at komme dette problem til livs på, hvis det alligevel skulle være vokset ud af kontrol, er ved at få foretaget en grundig hovedrengøring. Her skal man sørge for at få renset godt og grundigt i gennem, så der forhåbentligt er længe til næste omgang. Enten kan man vælge at sætte sin lørdag af til det og få fundet de gamle gummihandsker og støvekost frem fra gemmerne, eller man kan vælge at hyre professionel hjælp til at bekæmpe snavset. Uanset hvilken metode, man vælger, vil man dog opdage det samme resultat: En stresset hverdag bliver mere stresset af ubalancerede, rodede omgivelser, og et rent hjem giver et rent sind.

En hovedrengøring om året holder doktoren væk

Ikke nok med, at man lettere får renset ud i sit mentale pulterkammer, når man renser ud i sit fysiske pulterkammer, man bliver faktisk også betydeligt sundere af det. Mange helbredsproblemer som astma, allergier, vejrtrækningsproblemer, udslæt osv. stammer ofte fra at bo i uhygiejniske omgivelser. En hovedrengøring kan fjerne og forebygge problemer med for eksempel skimmelsvamp, og derigennem være fremmende i forhold til et godt indeklima. Fordelene ved at tage sig sammen og få hovedrengøringen overstået – enten ved selv at gøre det eller få andre til det – gør det helt sikkert besværet værd. Så hold helbredet sundt ved at holde snavset i bund.