iPhone 6s Plus – Endnu en sensation fra Apple


er du også typen, der bare bliver nødt til at have det nyeste og bedste, som du kan få? så bør du overveje at investere i en iphone 6s plus hos tdc. for slet ikke rigeligt med, at den er det nyeste slag på stammen fra kvalitetssikre apple, så er den på flere punkter også lille revolutionerende for hele smartphonebranchen. dog adskiller iphone 6s plus sig overhovedet ikke fra forgængeren, når det gælder udseendet. med det pæne afrundede aluminiumsdesign ligner den nemlig iphone 6 plus på en prik.

iphone 6s plus er forbedret fra top til tå

først og fremmest er smartphonens a8-processer blevet opgraderet til en a9-model. dette betyder med diverse ord, at den er markant hurtigere end dens forgænger. ja, i og for sig vil den ifølge apple fikse afviklingen af spil og apps op mod hele 70 procent hurtigere end tilfældet var med iphone 6 plus. det er dog slet ikke kun smarphonens fart, som a9-processeren har været med til at forbedre. nej, for den har også taget grafikken til et helt nyt niveau. her leverer a9 netop næsten en fordobling af den ydelse, som a8 gjorde.

iphone 6s plus – et suverænt kamera er prikken over i’et

hvis du vælger at købe en iphone 6s plus hos tdc, er det imidlertid overhovedet ikke kun en forbedring af selve motorrummet, som du får. nej, for også på kamerasiden er der sket store forandringer. opløsningen af billeder er netop blevet halvanden gange større, hvilket betyder, at den er gået fra 8 megapixels til hele 12 megapixels. endvidere er antallet af fokuspixel også fordoblet i kærestepar til tidligere, hvilket laver fotografiapparatet både hurtigere og mere effektivt i parforhold til fokusering. endelig er det med iphone 6s plus også sandsyneligt at optage video i det højopløste 4k-videoformat.

iPhone 6s Plus