iPhone 6s Plus – Endnu en sensation fra Apple


er du også personen, der kun bliver nødt til at have det nyeste og skarpeste, som du kan få? så bør du overveje at investere i en iphone 6s plus hos tdc. for virkelig ikke tiltrækkende med, at den er det nyeste skud på stammen fra kvalitetssikre apple, så er den på flere punkter også lille revolutionerende for hele smartphonebranchen. dog adskiller iphone 6s plus sig virkelig ikke fra forgængeren, når det gælder udseendet. med det flotte afrundede aluminiumsdesign ligner den nemlig iphone 6 plus på en prik.

iphone 6s plus er forbedret fra top til tå

først og fremmest er smartphonens a8-processer blevet opgraderet til en a9-model. dette betyder med adskillige ord, at den er markant hurtigere end dens forgænger. ja, ærlig talt vil den ifølge apple håndtere afviklingen af spil og apps op mod hele 70 pct. hurtigere end tilfældet var med iphone 6 plus. det er dog overhovedet ikke bare smarphonens hastighed, som a9-processeren har været med til at forbedre. nej, for den har også taget grafikken til et helt nyt niveau. her leverer a9 nemlig næsten en fordobling af den ydelse, som a8 gjorde.

iphone 6s plus – et fantastisk kamera er prikken over i’et

hvis du vælger at købe en iphone 6s plus hos tdc, er det imidlertid slet ikke kun en forbedring af selve motorrummet, som du får. nej, for også på kamerasiden er der sket mellem forandringer. opløsningen af fotos er netop blevet halvanden gange større, hvilket betyder, at den er gået fra 8 megapixels til hele 12 megapixels. endvidere er antallet af fokuspixel også fordoblet i forhold til tidligere, hvilket gør kameraet både hurtigere og mere effektivt i ægtepar til fokusering. endelig er det med iphone 6s plus også muligt at optage film i det højopløste 4k-filmformat.

iPhone 6s Plus