iPhone 6s Plus – Endnu en sensation fra Apple


er du også typen, der kun bliver nødt til at have det nyeste og bedste, som du kan få? så bør du overveje at investere i en iphone 6s plus hos tdc. for overhovedet ikke nok med, at den er det nyeste drøn på stammen fra kvalitetssikre apple, så er den på endnu flere punkter også mindre revolutionerende for hele smartphonebranchen. dog adskiller iphone 6s plus sig virkelig ikke fra forgængeren, når det gælder udseendet. med det flotte afrundede aluminiumsdesign ligner den netop iphone 6 plus på en prik.

iphone 6s plus er forbedret fra top til tå

først og fremmest er smartphonens a8-processer blevet opgraderet til en a9-model. dette betyder med adskillige ord, at den er markant hurtigere end dens forgænger. ja, i og for sig vil den ifølge apple håndtere afviklingen af spil og apps op mod hele 70 procent hurtigere end tilfældet var med iphone 6 plus. det er dog ikke bare smarphonens fart, som a9-processeren har været med til at forandre. nej, for den har også taget grafikken til et helt nyt niveau. her leverer a9 netop næsten en fordobling af den ydelse, som a8 gjorde.

iphone 6s plus – et super kamera er prikken over i’et

hvis du vælger at handle en iphone 6s plus hos tdc, er det imidlertid ikke bare en forbedring af selve motorrummet, som du får. nej, for også på kamerasiden er der sket store forandringer. opløsningen af billeder er nemlig blevet halvanden gange større, hvilket betyder, at den er gået fra 8 megapixels til hele 12 megapixels. endvidere er antallet af fokuspixel også fordoblet i parforhold til tidligere, hvilket gør kameraet både hurtigere og mere effektivt i par til fokusering. endelig er det med iphone 6s plus også sandsyneligt at optage film i det højopløste 4k-filmformat.

iPhone 6s Plus