iPhone 6s Plus – Endnu en sensation fra Apple


er du også typen, der bare bliver nødt til at have det nyeste og bedste, som du kan få? så bør du overveje at investere i en iphone 6s plus hos tdc. for overhovedet ikke nok med, at den er det nyeste drøn på stammen fra kvalitetssikre apple, så er den på flere punkter også små revolutionerende for hele smartphonebranchen. dog adskiller iphone 6s plus sig slet ikke fra forgængeren, når det gælder udseendet. med det smukke afrundede aluminiumsdesign ligner den netop iphone 6 plus på en prik.

iphone 6s plus er forbedret fra top til tå

først og fremmest er smartphonens a8-processer blevet opgraderet til en a9-model. dette betyder med diverse ord, at den er markant hurtigere end dens forgænger. ja, ærlig talt vil den ifølge apple lave afviklingen af computer spil og apps op mod hele 70 pct. hurtigere end tilfældet var med iphone 6 plus. det er dog overhovedet ikke kun smarphonens hastighed, som a9-processeren har været med til at forandre. nej, for den har også taget grafikken til et helt nyt niveau. her leverer a9 nemlig næsten en fordobling af den ydelse, som a8 gjorde.

iphone 6s plus – et godt kamera er prikken over i’et

hvis du vælger at købe en iphone 6s plus hos tdc, er det imidlertid slet ikke bare en forbedring af selve motorrummet, som du får. nej, for også på kamerasiden er der sket vilde forandringer. opløsningen af fotos er nemlig blevet halvanden gange større, hvilket betyder, at den er gået fra 8 megapixels til hele 12 megapixels. endvidere er antallet af fokuspixel også fordoblet i ægtepar til før, hvilket gør kameraet både hurtigere og mere effektivt i parforhold til fokusering. endelig er det med iphone 6s plus også muligt at optage video i det højopløste 4k-videoformat.

iPhone 6s Plus