iPhone 6s Plus – Endnu en sensation fra Apple


er du også typen, der kun bliver nødt til at have det nyeste og skarpeste, som du kan få? så bør du overveje at investere i en iphone 6s plus hos tdc. for ikke nok med, at den er det nyeste slag på stammen fra kvalitetssikre apple, så er den på endnu flere punkter også små revolutionerende for hele smartphonebranchen. dog adskiller iphone 6s plus sig slet ikke fra forgængeren, når det gælder udseendet. med det pæne afrundede aluminiumsdesign ligner den netop iphone 6 plus på en prik.

iphone 6s plus er forbedret fra top til tå

først og fremmest er smartphonens a8-processer blevet opgraderet til en a9-model. dette betyder med forskellige ord, at den er markant hurtigere end dens forgænger. ja, alt andet lige vil den ifølge apple ordne afviklingen af spil og apps op mod hele 70 procent hurtigere end tilfældet var med iphone 6 plus. det er dog virkelig ikke bare smarphonens hastighed, som a9-processeren har været med til at ændre. nej, for den har også taget grafikken til et helt nyt niveau. her leverer a9 netop næsten en fordobling af den ydelse, som a8 gjorde.

iphone 6s plus – et super kamera er prikken over i’et

hvis du vælger at købe en iphone 6s plus hos tdc, er det imidlertid virkelig ikke bare en forbedring af selve motorrummet, som du får. nej, for også på kamerasiden er der sket store forandringer. opløsningen af fotos er netop blevet halvanden gange større, hvilket betyder, at den er gået fra 8 megapixels til hele 12 megapixels. endvidere er antallet af fokuspixel også fordoblet i kærestepar til tidligere, hvilket laver fotografiapparatet både hurtigere og mere effektivt i kærestepar til fokusering. endelig er det med iphone 6s plus også sandsyneligt at optage video i det højopløste 4k-videoformat.

iPhone 6s Plus