Miljøvenlig rengøring på Frederiksberg

Gør du rent derhjemme, vil produkter som Cillit Bang og Vanish sikkert at være at finde på din rengøringshylde. Anderledes står det til, når et professionelt rengøringsselskab rykker ud. Her vil rengøringsselskabet benytte rengøringsmidler tiltænkt erhvervsmæssig brug, som du som privatperson ikke kan købe. Disse rengøringsmidler bliver i større og større grad domineret, af svanemærkede rengøringsmidler. Dette gælder såvel rengøringsselskaber på Frb, som rengøringsselskaber i resten af landet. De svanemærkede rengøringsmidler har ikke samme kemiske duft, som det ofte er tilfældet i rengøringsmidler til privatbrug, hvilket kan være en klar fordel, hvis du har parfumeallergi. Svanemærkede rengøringsmidler er som udgangspunkt også langt mere harmløse for klima og vandmiljø, set i forhold til traditionelle rengøringsmidler.
Miljøvenlig rengøring, er dog andet end blot at gøre rent med miljømærkede rengøringsmidler. Således planlægger mange rengøringsfirmaer deres ruter, med henblik på at optimere deres kørselsmønstre, for derved at undgå unødig kørsel mellem rengøringskunderne. Hvorvidt at rengøringsmidlerne doseres korrekt, er også et vigtigt parameter, for at yde miljøvenlig rengøring. Sidst men ikke mindst, kan man mindske brugen af støvsuger og kemikalier, ved at gøre brug af mikrofiberklude til støvopsamling.

Få et rengøringstilbud allerede i dag

Er du allerede ”lun” på tanken om at komme hjem til et rent hjem, hvor rengøringen er foretaget med miljøvenlige rengøringsmidler. Så tag action allerede i dag, og indhent ét eller flere tilbud på rengøring online. Husk på at du altid kan takke nej, hvis prisen ikke er rigtig, eller at firmaerne af andre grunde ikke kan opfylde dine behov. En lille advarsel skal dog lyde herfra: det er vanedannende at få foretaget rengøring, så er du først blevet ”afhængig” er det svært at få sig selv til at opsige sin rengøringsaftale.