Tænk anderledes med iPhone X

Der kommer så mange telefoner ud nu om dage, at det kan være svært at finde hoved og hale i. Skal man have sig en ny Samsung Galaxy? Hvor mange er de overhovedet oppe på? Er det 7, 8 eller 9? Hvad med en Google Pixel? De kom ud med deres første telefon sidste år, og nu er de allerede godt i gang med en 2’er – det er jo ikke til at finde rundt i. Hvad med en iPhone måske? Det har altid været nemt. De startede på 3g, og nu er de altså ved 8, ikke? Jo, men ikke helt. For Apple har nemlig i bedste Microsoft facon valgt, at springe 9 over og hoppe direkte til 10. Og det vil altså sige, at de lige har lavet deres nye iPhone X, som er på et helt andet niveau i forhold til de andre telefoner.

iPhone X med det nye design

iPhones kom på banen for godt ti år siden nu, og da den første af dem kom ud var det en revolution i sig selv. Førhen havde man aldrig set en telefon, som kunne de samme ting som de nye iPhones, og ikke mindst, som havde det utroligt flotte design. I de mange år der er gået siden da, ville det ikke overraske mange hvis man mente, at Apples design måske er stagneret lidt. De har hvilet på laurbærrene i lang tid, og det har medført, at deres design ikke altid var så spændende når de nye telefoner kom ud.

iPhone X
iPhone X

Men så kom 10-års jubilæet for deres første telefon, og så har Apple virkelig valgt, at tænke anderledes – som deres motto. Og det kan man virkelig se på designet af den nye iPhone X fra Apple. For den har sågar valgt, at gøre helt væk med et af de mest kendte elementer af iPhone telefonerne, nemlig home-knappen. Ja, det er sandt. Der er ikke mere en home-knap. Og de der tykke rammer som er rundt om skærmen på de andre iPhones? Det er også væk nu. Det er helt fantastisk at se en telefon som giver så meget plads til sine brugere samtidig med, at man kan gøre alle de ting man vil. Med denne fantastiske OLED skærm og denne plads man får, kan man altså være sikker på, at billeder, videoer og film altid vil være i den flotteste kvalitet. Det er noget, som vil få alle andre telefoner til at ligne skrald.